Kuukausitilaus

Kuukausitilaus

 

Yksi ratsastustunti/harjoittelu ratsastusohjaajan kanssa tai itsenäisesti maksaa 25 euroa. Kuukausimaksu riippuu haluttujen tapaamisten määrästä kuukaudessa.
(Esimerkki 1: Kaksi kertaa ratsastusta kuukaudessa = 50 euroa kuukaudessa. Esimerkki 2: Joka viikko kaksi ratsastustuntia/joka viikko yksi ratsastustunti kahdelle = 200 euroa kuukaudessa)

 

Ratsastustunteja voi varata säännöllisesti tai joustavasti. Kuukausimaksu on maksettava kuukausittain aina kuukauden alussa. Ylimääräisiä ratsastustunteja voi varata samalle tilauskuukaudelle samaan alennettuun hintaan.
(Esimerkki: Kaksi ratsastuskertaa kuukaudessa = 50 euroa kuukaudessa. Yksi lisätunti -> 25 euron lisämaksu eli yhteensä 75 euroa kuukaudessa)

 

Käyttämättömät ratsastustunnit voidaan käyttää jonakin toisena ajankohtana. Ne vanhenevat, kun kuukausitilaus lopetetaan tai 12 kuukauden kuluttua,s mikäli tilaus on yhä käynnissä.
(Esimerkki: Neljästä ratsastustunnista kaksi jää käyttämättä kahden viikon joululoman aikana, eli käyt joulukuussa vain kahdella ratsastustunnilla. Nämä kaksi käyttämättä jäänyttä tuntia voit käyttää jonakin toisena kuukautena keväällä neljän tunnin lisäksi tai voit antaa ne jollekin toiselle esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi.)

 

Varatut tapaamiset voidaan suunnitella yksilöllisesti. Suunnittelupyyntö on lisättävä osoitteeseen vello.fi/buckleysranch varauksen teon yhteydessä.

(Esimerkiksi tavallinen ratsastustunti, itsenäinen ratsastus, vapaaharjoittelu, vaellus hevosen kanssa, ratsastus maastossa jne.)

 

Varatun ajan voi antaa toiselle henkilölle sopimuksen mukaan, esimerkiksi lapsellesi ohjattuna ratsastustuntina tai ystävällesi ensimmäiseksi ratsastustunniksi.

Tilausta voidaan käyttää myös valmisteluna (treenaus, terapia) myöhempää ratsastusta varten esimerkiksi huonon kunnon, ylipainon tai pelon vuoksi.

 

Kuukausitilaus pienille lapsille ohjattuun ratsastukseen

 

Yksi ratsastuskerta maksaa 15 euroa lapselta. Vanhemmat voivat ohjata lapsiaan itsenäisesti ratsastusalueella. Kuukausimaksu riippuu tapaamisten ja lasten lukumäärästä.

 

Ero Pony Kids Playtime -palveluun on aika. Aika ei siis rajoitu 2-3 kierrokseen tai 30 minuuttiin, vaan vanhemmat saavat ohjata lapsiaan halutessaan koko tunnin ajan. Kuukausitilauksen alussa autamme sinua hevosen puhdistamisessa ja ohjaamisessa sekä lapsen turvallisessa ratsaille asettamisessa.

Ohjattuja ratsastustunteja lapsille voi varata säännöllisesti tai joustavasti. Kuukausimaksu on maksettava kuukausittain aina kuukauden alussa. Ylimääräisiä kertoja voi varata samalle tilauskuukaudelle samaan alennettuun hintaan.

 

Käyttämättömät ratsastustunnit voidaan käyttää jonakin toisena ajankohtana. Ne vanhenevat, kun kuukausitilaus lopetetaan tai 12 kuukauden kuluttua, mikäli tilaus on yhä käynnissä.

 

Varatut tapaamiset voidaan suunnitella yksilöllisesti, esimerkiksi opastettuna ratsastuksena ratsastusalueella tai hevosen taluttamisena ilman ratsastusta. Vanhemmilla on täysi vastuu tapaamisissa. Jos haluatte ratsastustunnin metsässä, täytyy ratsastusopettajan tulla mukaan (lisähinta 10 euroa/lapsi). 

Druckversion

Druckversion

| Sitemap
Contact us for bookings on booking(ät)buckleysranch.com or on our vello-website https://vello.fi/buckleysranch/